Burenhulp

Het kan iedereen gebeuren: je hebt er geen verstand van of kunt het door omstandigheden zelf even niet meer oplossen. Je zou een helpende hand of een slim advies goed kunnen gebruiken, maar wie zou je kunnen vragen? Burenhulp van Next2U is er voor jou!

Het kan gaan om het doen van boodschappen in een periode van ziekte, het vervoeren naar een ziekenhuis, licht technische klussen zoals verven en behangen, administratieve ondersteuning, etc. Alles is in principe bespreekbaar, zolang het binnen de mogelijkheden van Next2U is. Ook zullen we er alert op zijn dat we de betaalde dienstverleners op de arbeidsmarkt niet in de weg zitten; dat kan niet de bedoeling zijn.
De eventuele kosten die gemaakt moeten worden voor materialen zijn overigens voor de hulpvrager. Next2U beschikt niet over financiële middelen of externe fondsen. Onze dienstverlening is uiteraard wel kostenloos.

Voor een hulpvraag of meer informatie:
Marije Heikoop
M 06-45075840
E info@next2u.nl

Als jij het leuk vindt om jouw klustalent / deskundigheid belangeloos in te zetten voor de wijk, zien we jouw aanmelding graag tegemoet!