Next2U: winnaar van Glazen Pluim 2018!

Next2U: winnaar van Glazen Pluim 2018!

Category : Archief

Fonds Westland en AD Haagsche Courant delen samen de Glazen Pluim uit voor de beste plannen om voor elkaar iets te betekenen. Next2U is met haar projectidee “Het Verrassingsdiner” op 3 juli jl. in de prijzen gevallen! Nog dit jaar hopen we met het project te kunnen starten.

Met “Het Verrassingsdiner” wil Next2U bestaande relaties in de wijk Essellanden (Wateringen) verdiepen en verbinding van nieuwe relaties faciliteren rondom een gezonde culinaire maaltijd. Op een ongedwongen manier rust en aandacht hebben voor elkaar is meer dan waardevol in een tijd van geleefd worden, prestatiedruk en deadlines. De vaste ingrediënten van de avond zijn: gezelligheid, oprechte aandacht en verdieping. Met de enthousiaste inzet van cliënten van Stichting  Philadelphia zal de avond tot een succes worden gemaakt.

Het diner wordt elke maand aan een tiental willekeurige buren in Essellanden gratis aangeboden in Ontmoetingscentrum JOOP. Houd je deurbel goed in de gaten. Wie weet ben jij onze volgende gast!